Elektrotechniek

Een geweldige uitdaging: ervoor zorgen dat duizenden huishoudens altijd voorzien zijn van elektriciteit. Jij maakt dat mogelijk als elektromonteur bij BAM Infra Energie & Water.

Het werk wat je doet als team is erg divers en zal de komende jaren alleen maar uitdagender worden. Er komen namelijk een aantal belangrijke veranderingen op ons af. Denk aan het mogelijk maken van elektrisch rijden door het klaarmaken van onze elektriciteitsnetten of bijvoorbeeld het aanleggen van zonnepaneelvelden. Bij BAM Infra Energie & Water kan jij je talent uitstekend inzetten en/of ontwikkelen, om deze veranderingen te helpen realiseren in samenwerking met onze klanten.

Bekijk vacatures

“De mensen hebben thuis stroom. En als je hun lach ziet, dan wordt je daar blij van!”
Francisco Torres - Elektromonteur

 

Opleiding

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan!

Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Als je alles goed doet, dan zorgt BAM voor alles
Francisco Torres - Elektromonteur

Meer verhalen van collega’s

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Bij BAM Infra Energie & Water bieden we bijvoorbeeld ook een opleidingstraject voor 10 statushouders. Dit traject wordt aangeboden aan 9 Syriërs en een Kameroenees. Ook voor jou zijn er altijd kansen bij BAM Infra Energie & Water.

Statushouders