Engineering

Een goede infrastructuur is de motor van onze samenleving. Bij BAM Infra Energie & Water bouw jij mee aan de infrastructuur die nodig is om een duurzame toekomst te realiseren. Engineering bij BAM betekent verantwoordelijkheid van A-Z, voor het hele proces. Van ontwerp tot aan oplevering, van bron tot aan de woonkamer. Dit maak jij mogelijk.

“De toekomst is elektrisch rijden, elektrisch bewegen. En dat is waar wij ook naartoe gaan”.
Joost Eleveld – Ontwerpleider

Engineering bij BAM Infra Energie & Water is dynamisch, want je bent bij meerdere projecten tegelijk betrokken. Wij werken met meerdere en diverse opdrachtgevers, zoals nieuwe marktbetreders en grote spelers. Daarnaast realiseren wij steeds vaker totaalconcepten in samenwerking met anders business units zoals BAM Wonen. Op deze manier kan jij je qua kennisgebied ook in de breedte goed ontwikkelen bij BAM.

Bekijk vacatures

 

Dynamiek en stakeholders

Wij brengen elektriciteit, water, gas en licht van de bron naar de eindgebruiker door het gehele land. Verschillende gebieden hebben andere ontwerpuitdagingen waar je rekening mee moet houden en waardoor je elkaar als engineersteam hard nodig hebt om kennis te delen. Naast het inhoudelijke ontwerp ben je actief in het sturen van je omgeving om de juiste gegevens/afspraken te realiseren. Hierbijj zorg je ervoor dat alle neuzen continu dezelfde kant op blijven staan. Transparantie en een pro-actieve sturing richting perceeleigenaren, gemeenten, waterschappen en uiteraard de opdrachtgever zorgen voor succesvol project.

“Elk project is weer anders en kan heel erg complex zijn. Wij zorgen ervoor dat alles bij elkaar komt tot een gedegen en waar nodig vernieuwende aanpak waar de opdrachtgever 100% achter staat”.
Joost Eleveld - Ontwerpleider

Meer verhalen van collega’s