Realisatie

Water, gas en elektra zijn onmisbaar in onze huishoudens. Onze klanten weten pas hoe belangrijk het is, als het er even niet is. Of als het anders wordt, omdat wij aan het werk zijn in hun buurt.

Je werkt samen met je ploeg en onderaannemers aan diverse projecten in de regio. Werken met techniek, buiten zijn en omgaan met de omstandigheden zijn de basisonderdelen van je vak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leggen en aansluiten van kabels en leidingen, het plaatsen van slimme meters en het bouwen van de grootste elektrische installatie voor elektrisch vervoer.

“Mijn werk is succesvol als de jongens het naar hun zin hebben”.
Rembert Gouwenberg - Fitter/Voorman.

Als jij bij ons komt werken kun je samen met jouw team dagelijks het verschil maken. Hoe wij ons als BAM op de werkplek gedragen, maakt het verschil in de buurt en jij speelt hierbij een grote rol in. Even afstemmen met de bewoner over wat er gebeurt, zorgen dat de werkplek veilig en netjes is, zo min mogelijk overlast veroorzaken, dat helpt enorm.

Bekijk vacatures

 

Opleiding

Heb jij de ambitie om jezelf te ontwikkelen? Dan biedt BAM medewerkers altijd uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Dit kan bijvoorbeeld door opleidingen te volgen, certificaten te behalen of door te groeien naar een andere functie binnen de organisatie.

“Je bent altijd zelf de stuurman in je eigen ontwikkeling. BAM is echt wel een bedrijf dat graag vooruitstrevend, goed opgeleid personeel wilt hebben”.
Rembert Gouwenberg - Fitter/Voorman.

Meer verhalen van collega’s