Werkvoorbereiding

Als werkvoorbereider heb jij de technische expertise die nodig is om een strakke werkplanning en begroting op te stellen voor verschillende projecten binnen het team. De werkvoorbereiding vormt een belangrijke schakel in ons proces van tenderen, voorbereiden, uitvoeren en uiteindelijk het beheer.

Jouw prioriteit is om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s, zodat zij in één keer goed aan de slag kunnen. Daarbij ben jij de verbinder tussen de collega’s binnen en buiten. Naast het zorgen dat alles soepel loopt, is het belangrijk om steeds mee te denken hoe wij het samen steeds beter kunnen doen als team voor onze klanten. Jouw positie zorgt ervoor dat je veel ziet en kan helpen in deze optimalisatie van het proces/project.

“Je weet ‘s morgens nooit precies hoe je dagindeling eruit ziet. Daar moet je tegen kunnen. Maar dat maakt het werk ook zo leuk”.
Froukelien Horstra - Werkvoorbereider.

Bekijk vacatures

 

Wij verbinden voor de toekomst

Wij bouwen op de talenten van onze medewerkers. Wij moedigen medewerkers aan zichzelf te zijn, zichzelf te ontwikkelen en anders te denken.

Alleen zo kan BAM Infra dé partner zijn voor infrastructurele verbindingen in Nederland. Waarbij wij samen met landelijke en lokale klanten duurzame, innovatieve oplossingen realiseren voor actuele, maatschappelijke ontwikkelingen als ‘verstedelijking & mobiliteit’ en de ‘energietransitie’.

Wij bieden vernieuwende oplossingen en doen dat op geheel eigen wijze. Net even anders. Net even slimmer. En altijd veilig en duurzaam. Daar staan we voor. Daar gaan we voor.

BAM Business School

Voor de ontwikkeling van onze medewerkers hebben wij de BAM Business School. Via de BAM Business School houden medewerkers hun vakkennis op peil en ontwikkelen zij de (sociale) vaardigheden die bij hun functie horen.

Bekijk vacatures

Interview

Lees ook het interview met werkvoorbereider Corné Kempenaar.

Meer verhalen van collega’s