BAM Infra Energie & Water

Bij BAM Infra Energie & Water leiden we warmte, gas, elektriciteit en water letterlijk in goede banen. Van bron tot eindgebruiker.

Bij 1 miljoen eindgebruikers plaatsen we momenteel bijvoorbeeld een slimme (elektriciteit en gas-) meter. Zij hebben hiermee direct inzicht in hun energieverbruik waardoor ze energie kunnen besparen.

Nog een mooi en recent voorbeeld is het unieke geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen dat we hebben ontworpen en gerealiseerd langs de N470 bij Pijnacker. Het gaat op jaarbasis 30 megawattuur opwekken. Dit is voldoende om tien huishoudens van stroom te voorzien. Een unicum in de markt.

Dat soort projecten. Daar krijgen we bij BAM Infra Energie & Water energie van. Jij ook? Laat ons weten dat je over de benodigde capaciteiten en motivatie beschikt en dat je je krachten wilt bundelen met gepassioneerde collega’s. Welkom bij BAM Infra Energie & Water.

BAM Infra Energie & Water is een betrokken partij die staat voor de transport en opslag van energie en water: van bron tot eindgebruiker. We begrijpen de vaak complexe vraagstukken waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben en spelen daarop in door slimme oplossingen te bieden. Hierbij maken we gebruik van onze vakkennis, efficiënte processen en duurzame systemen.

Met onze kennis van processen en systemen realiseren we de  infrastructuur die nodig is voor duurzame opslag en transport van energie en water. Dit maakt ons al sinds jaar en dag tot een toonaangevende partner voor landelijke energie- en waterbedrijven, regionale (industrie)bedrijven, projectontwikkelaars en terreinbeheerders.

Hier vind je meer informatie over BAM Infra Energie & Water. Maak kennis met onze uitdagende projecten en innovatieve oplossingen. Maak kennis met een aantal van onze mensen. En neem vooral ook kennis van onze vacatures. Misschien staat jouw nieuwe baan er wel tussen. Maak er werk van!