Medewerkersdagen

Utrecht – 8 en 9 november. Bij BAM vinden wij het belangrijk dat we met elkaar één hecht team zijn. We streven niet voor niets naar één BAM. Vanuit Energie & Water hebben we allemaal hetzelfde doel: energie en water in goede banen leiden, van bron naar de woonkamer. Of je nu op kantoor werkt of op projectlocaties, al het talent is nodig. Jaarlijks organiseert BAM Infra Energie & Water medewerkersdagen, zodat iedereen elkaar op een informele manier leert kennen en op de hoogte is van de strategie van de organisatie.

De medewerkersdagen vonden dit jaar plaats bij evenementenlocatie Central Studios in Utrecht. Ruim 800 collega’s kwamen hier bij elkaar! Het doel van deze dagen is om elkaar te leren kennen, te kijken naar de toekomst en om afsluitend met elkaar te genieten van een groot diner. Dit jaar zijn er diverse workshops georganiseerd, gericht op de vier pijlers van BAM Infra Energie & Water:

  • Mensgericht
  • Procesgericht
  • Klantgericht
  • Veiligheid

Voor diverse workshops zijn zelfs acteurs ingehuurd! Via onderstaande foto’s krijg je een impressie van deze dagen.

Volgend jaar zullen we wederom medewerkersdagen organiseren en jij kan daarbij zijn. We verwelkomen je graag in ons hechte team van collega’s. Dus ben je fitter, uitvoerder, werkvoorbereider of engineer?  We hebben altijd plek. BAM Infra Energie & Water groeit namelijk hard. Bekijk voor de mogelijkheden onze vacatures.

Bekijk vacatures