Onderaannemersmiddag 2017 – BAM Infra Energie & Water

Iedereen elke dag veilig thuis, daar pleiten we voor bij BAM. Niet alleen voor iedere collega van BAM, maar uiteraard ook inleenpersoneel en mensen die werkzaam zijn voor onze onderaannemers. De onderaannemersmiddag 2017 stond dit jaar daarom in het teken van ‘Veiligheid in de keten’.

Opdrachtgevers, onderaannemers en collega’s van BAM kwamen op 21 november 2017 bij elkaar om te bespreken hoe het nóg veiliger kan. Verschillende sessies hebben geleid tot belangrijke en slimme verbeterpunten om met elkaar veiliger te werken. Tijdens de onderaannemersmiddag is onder andere het volgende aan bod gekomen:

  • Hoe medewerkers aan de voorkant van het proces beter meegenomen kunnen worden in het kader van veiligheid;
  • Hoe het zit met verantwoordelijkheid en verantwoording binnen de ploeg;
  • En hoe we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat er geen incidenten meer plaatsvinden.

Tijdens de onderaannemersmiddag van BAM Infra Energie & Water zijn ook diverse praktijksituaties nagebootst en met elkaar besproken. Via onderstaande video krijg je een goede indruk van het verloop van de middag.

 

 

Wil je er ook bij zijn?

Dit jaar zullen we wederom de onderaannemersmiddag organiseren en jij kunt daarbij zijn. We verwelkomen je graag in ons hechte team van collega’s. We hebben altijd plek. BAM Infra Energie & Water groeit namelijk hard. Bekijk onze vacatures voor de mogelijkheden.

Bekijk vacatures