Van Passie naar Droombaan

We love ondergrondse infrastructuur! En wij hopen dat jij er ook van gaat houden, want je kan een mooie carrière tegemoet gaan in het vakgebied van infratechniek. Om je hier meer over te vertellen, heeft BAM meegedaan aan het televisieprogramma Van Passie naar Droombaan.

Het programma is uitgezonden op RTL op 4 november. Onze collega’s Bas van Tulden (aankomend uitvoerder) en Lennert van Rooij (monteur) vertellen je graag meer over hun werk in de ondergrondse infra. Zij vertellen je onder andere over de opleidings- en doorgroeimogelijkheden bij BAM Infra Energie & Water. En over hun uitdagingen in het werk.

“De ondergrondse infratechniek is heel interessant. Iedere keer verandert er wel iets, waardoor je blijft leren”
Bas van Tulden, aankomend uitvoerder.

“Je hebt enorm veel afwisseling en vrijheid in je werk. Ik volg nu via BAM ook een opleiding voor eerste monteur”.
Lennert van Rooij, monteur gas, water en warmte.

Bekijk vacatures

 

Verantwoordelijkheden

Bij BAM Infra Energie & Water sta je nooit stil in je ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jij door blijft leren, maar uiteraard alleen als je dat zelf wilt. Je kan opleidingen volgen tot eerste monteur, maar je kan ook doorgroeien naar andere functies, zoals voorman en uitvoerder of zelfs projectleider.

Alle functies brengen verantwoordelijkheden met zich mee bij BAM Infra Energie & Water. Wij zorgen ervoor dat duizenden huishoudens voorzien zijn van gas, water, warmte en elektriciteit. Door jou staat Nederland nooit stil. En jouw eigen ontwikkeling dus ook niet. We streven continu naar vernieuwing. Nieuwe werkwijzen, zoals sleufloze, technieken zorgen voor minder overlast voor de omgeving. Dat vinden wij belangrijk. Maar ook veiligheid is een zeer belangrijk thema. Bij BAM Infra Energie & Water heb je gegarandeerd een mooie carrière voor je in het vooruitzicht.

Bekijk nu onze vacatures